maanantai 27. helmikuuta 2012

Olen ommellut 2011..

Tässä nyt viime vuoden ompelusatoa, ainakin siis nyt ne joista ehdin/muistin kuvan ottaa. No, onhan siinä nyt muutama kuitenkin.

Ensin, kesälle ompelemani ihanat oranssit shortsit piristävästä oranssista soya-kankaasta. Lahkeiden kuviokangas löytyi vanhasta paidastani. Mallin tiedot ilmoitan piakkoin, kun ehdin vielä kaivaa kaavan esiin.



Samaisesta kankaasta ompelin vielä pari ihanan ohkaista kevätpipoa. Toisesta saan vielä kuvan otettua ja lisään pian tänne. Toinen on jo lahjan saaneen pikkutyttösen käytössä.

Seuraavaksi innostuin, kun sukuun syntyi tytöille jo toinen pikkuserkku. Tälle tarvittiin tottakai jotain itsetehtyä, tällä kertaa ystäväni innoittamana, tuli ommeltua ihana pehmonorsu. Kaavat sain täältä olevasta kirjasta.



Oli kyllä tosi kivaa tehdä tämä. Kankaat aikaisemmin käyttämistäni flanellikankaista jäljelle jääneistä palasista. Toivottavasti oli saajalleen mieluinen!




Sitten tuli tällainen essumekko, kaava toisesta saman tyylisistä mekosta suoraan mittailtuna. Takana kivat eriväriset napit. Oli suht nopea ja helppo kun leikkasin kaavan yhdestä kappaleesta ilman saumoja ja laitoin vinonauhaa ympärille.

Tässä kuva vielä takaa:




Sitten oli nuorimmaisen aika aloittaa jumppauransa tämän vuoden alusta ja siihen tärkeään tilaisuuteen piti toki saada myös pikkusiskolle jumppakassi. Tämä kangas oli jo valmiiksi ommeltu hamonen, johon lisäsin vain pohjan, kantokahvat ja sisälle kaksi isoa taskua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti