maanantai 29. joulukuuta 2008

Tekemiäni lahjoja - ajatus on tärkein :o)

Joulumyynnit ovat nyt ohi ja koon 22 tossuja meni onnellisesti uuteen kotiin 2 paria ja myös kaulaliina ja pipo löysivat uudet omistajat. Toivottavasti ovat mieluisat. Olin toivonut hieman parempaa tulosta, mutta ensi jouluna sitten taas..

Joulun alla tein fleece-urakkani lisäksi innostuneena monenlaisia erilaisia lahjoja pukinkonttiin. Ajattelin tässä hieman esitellä työni tulosta, nyt kun lahjapaketit on jo avattu..

Omille vanhemmilleni "Pöllölään" ompelin 3 sohvatyynylle pöllömäiset päälliset vetoketjuineen. Olen itse todella ylpeä tuloksesta. Kangas Kodin1:stä ja malli toisesta tyynynpäällisestä. Tulos oli tällainen.


edestä



ja takaa

Pikkuveljelleni,
jonka nimi alkaa P-kirjaimella neuloin nimeen ja pään kokoon viitaten sopivalla tekstillä varustetun pipon. Lanka Novitan mamboa (kaksi oikeaa kaksi nurjaa), teksti leikattu valkoisesta huopa-kankaasta. Sisustaan muotoa pitämään ja pehmeyttä lisäämään ompelin kiinni fleece-kaitaleen. Veli ihastui lopputuloksesta!



Veljen tyttöystävälle tein valkoisesta fleecestä head-bandin sekä keltaisesta fleecestä sydämenmuotoisen joulukoristeen, kukat myös huopaa.



Äidilleni tein jo aikaisemmin marraskuussa veljeni pipon tyylillä, myös mambosta, pipon, jossa söpö kukkakoriste.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti