keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Joulu on taas..

Hyvää joulun odotusta ja jännittävää myös..

Innostuin joulusta heti kun sain eteeni seuraavan fleece-huovan, väriltään tietty punainen! Siitä syntyi sitten heti koko liuta erilaisia lasten asusteita; eri kokoisia tossuja, vauvan lapaset, kaulaliina sekä joulukuusen koristeita, pipo ja muuta kivaa joita esittelen heti kun on kaikki valmista. Näihin käytin koristeeksi valkoisesta huopakankaasta leikattuja ja paikalleen ommeltuja tähtiä sekä paksumpaa korulankaa reunojen viimeistelyyn. Mallit ovat ideoituja ja itse piirtämien kaavojen tulosta..kaulaliina on kopio toisesta fleece-kaulaliinasta, mutta nämähän ovat kaikki aika standardeja. Nyt sitten selityksistä itse tuotantoa esittelemään:

Tossut ja kaulaliina

Tossut ovat kooltaan ja malliltaan samat kuin ne keltaset edellisessä viestissäni. Koko on siis n. 22 (pituus 13 cm). Pohjassa sitä pul-kangasta liukuesteenä.

Tästä näkyy pohja selkeämmin:




Vauvan tossut

Näissä ei liukuestettä pienen kokonsa takia. Koko n. 17 (pituus 10 cm). Tosi söpöset.


Tämän lisäksi tein söpöt lapaset vauvalle, pipon n 1½ vuotiaalle sekä niitä joulukoristeita. Näistä en ole vielä saanut kuvia otettua ja osa vaatii vielä viimeistelyä. Laitan kuvat heti tänne kun ovat valmiit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti