tiistai 18. syyskuuta 2012

Tossuja ja muuta kivaa..tervetuloa syksy



Pikkuisen autoneidin suosikkitossut
Kun ompelukoneet ovat vireessä, kaapissa lojuu edesmenneen isoisäni vanha nahkatakki oli aika lähteä kirpputorille metsästämään punaista (ehdottomasti punaista sen olla piti) nahkaa jossakin muodossa. Löysin käytetyn punaisen (teko)nahkalaukun joka sopi juuri kuin nakutettu tarpeisiini. Sitten vain nahkaneula koneeseen, ihanat ohjeet (kiitos Marialle) käteen ja ei kun työhön.

Ja mitä siitä syntyikään, ellei tällaiset aivan ihanat nahkatossut n. kokoa 23. Pikkutyttöni ylpeyden aihe, ne must have "punaiset autot".



Rengashuivi on ihan must

Laatikon pohjalla oli Nanson kilotrikoota, jota ostin täältä. Melkein annoin periksi, kun en osannut miettiä mitä siitä oikein syntyisi. Kunnes...kuljin kadulla ja huomasin suureksi ilokseni uuden trendin; aika monella oli kaulassansa juuri trikookankaasta tehty huivi, joka oli ommeltu kätevästi renkaaksi (kuten ne viime talven ihanat neulotut rengashuivit). Olin myyty ja hurautin sellaisen alta aikayksikön. Problen solved...piti odottaa kuvan ottamiseen asti ennen kuin saan sen käyttöön, mutta nyt vain kaupungille ylpeilemään :o)  




Barbien uudet vaatteet

Kesällä kun ei millään malta sisällä istuskella, latasin kasan barbien vaateohjeita älypuhelimeeni ja otin ohjeet kätevästi mukaan terassille. Ilokseni vanhempi tyttäreni innostui leikkimään barbeilla ja sain lisää nopeaa virkattavaa. Pitää etsiä ohjeiden linkit puhelimestani, jos haluat niitä. Vähän jouduin niitä muokkaamaan jotta sopisivat tähän vanhan 80-luvun barbieni päälle.  






1 kommentti:

  1. Oho! Miten sä noi tossut osasit tehdä? Mä en varmaan nahkaa tohtisi edes yrittää... Ihanaa kun alkaa syksy ja talvi, niin jää aikaa enemmän käsitöillekin. Tervetuloa myös Gardeniaan =)

    VastaaPoista