maanantai 2. maaliskuuta 2009

Työntäyteiset pari viikkoa

Valitettavasti en ole ehtinyt postittaa uusia blogiviestejä vähään aikaan vaikka projekteja onkin ollut vaikka kuinka paljon :o) Tässä nyt yhteenveto viimeisen parin viikon tuotoksista.

Legginsit
Sain valmiiksi nuo Käsityölehden 1/2009 legginsit yhdessä illassa. Kokeilin kokoa 92, mutta teen varmasti vielä isomman koon kun nämä ovat hyvät ihan just nyt. Nyt tiedän, että nopeasti tällaisethan hurauttaa. Kankaana äitini vanhaa ihanaa pehmeää joustotrikoota. Luulen, että tästä kankaasta sain aikoja sitten jumppapuvun tai vastaavan..


Tässä lopputulos. Ovat ihanat päällä.



Lämpöpussi
Sitten seuraavana inspiraationa oli Käsityölehdestä 2/2009 löytynyt helpohko kaava vauvan turvakaukalo-lämpöpussista. Minulla oli tuota vuorikankaan fleeceä jäljellä ennestään ja sitten aivan super-ihanaa tulevan patjaprojektini päällyksestä (tästä lisää myöhemmin) jäljelle jäänyttä kangasta. En tiedä mitä materiaalia se on (todennäk. puuvillaa), mutta siinä on ihana kovahko melkein vettä-hylkivän oloinen pinta. Juuri sopiva tähän tarkoitukseen, ja niiin söpö!

Leikkasin kaavan enemmän osiin kun kangasta oli muuten vaikea sommitella, mutta lopputuloksessa se ei mielestäni haittaa. Myös kuviot osuivat ihan hyvin paikoilleen.
Hankaluuksia tässä aiheutti tuo reunassa olevan vinonauhan ompelu, mutta on se helpompi ja mielestäni hienompi lopputulos kuin jos etu- ja takakappaleet olisi vain ommeltu yhteen.

Tässä kuvat:



Edestä, tässä näkyy tarrakiinnitys ja huppu


Tässä kuvat edestä, takaa, pussina sekä kuva jalkaostasta
sekä sisällä olevista kiinnitysnauhoista.



Sitten vielä lähikuvat kankaan kuvioista.

Meidän neitimme on valitettavasti tähän jo liian iso, joten ajattelin laittaa sen myyntiin - ensin tätä kautta ja sitten huuto.net:iin.

Jos ihastut, otathan yhteyttä minuun meilitse!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti