keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kissa ja kaksi nallea

Kävi pieni tapaturma joka tuntui syvästi...pesukone värjäsi pari itse tekemääni vaatekappaletta ihanan vaaleansinisiksi. Sen jälkeen iski aika jolloin ei tehnyt mieli ommella yhtään mitään. Joten päätin neuloa sen sijasta, ja tulokseksi sainkin - ironisesti VAALEANSINISEN söpön paksun kissan.



Tämän silmiksi ajattelin ensin nappeja, mutta päädyinkin kirjailemaan ne. Nyt neitini jäi kaipaamaan noita nappeja, joten saa nähdä vaihtuuko ne vielä :o) Lankana Novitan teddy ja puikot kokoa 10.

Nalleja ei voi koskaan olla liikaa..
Näin ystävänpäivän alla iski inspiraatio ommella nalleja. Ensimmäinen yritykseni, joten pitäkää odotukset keskitasolla. Kaavani näyttää muuten ihan erilaiselta kuin lopputulos ;o)

Ensimmäisen nalleni leikkasin vanhasta mustasta piposta, joten siitä tuli söpön joustava ja pehmeä. Etukappaleeseen kiinnitin tuota samaa vaaleanpunaista huopakangasta jota oli noissa aikaisemmissa pyjamahousissa. Ensimmäinen siksakkireuna, hyvä paikka harjoitella. Silmiksi söpöt napit, täyte ja voilá.



Toisen nallen tein sitten tuosta nallekankaasta ja somisteina käsin kiinnitettyä huopaa. Nuo valkoiset kiiltävät napit antoivat sopivasti pilkettä silmäkulmaan. Tämä menee ystävänpäivän lahjaksi, eiköhän ole ihan mieluinen.



Sitten takaisin ompelupöydän ääreen, sain inspiraationi takaisin upean lahjan ansiosta! Hiljaa hyvä tulee..

1 kommentti:

  1. On näissä arjen tapaturmissa ilmiselvästi myös jotain hyvää - olisi ollut aika harmittavaa, jos se söpö kesätaivaansininen kisu olisi jäänyt syntymättä!

    VastaaPoista